I pludselig hjertedød forstyrrelser, bør gravide kvinder sat på venstre side af kroppen eller placeres. Fordi i liggende stilling, kan det ske, at barnet på en større vene undertrykt. Her vil du også lære, hvad du kan gøre for at forhindre det.

Nogle gravide Bank

Gravid lider pludselig åndenød, svimmelhed, hjertebanken og kvalme de bør ligge ned eller blive placeret på venstre side af kroppen. "Disse klager kan være en kredsløbssygdomme lidelse af moderen, presset af barnet i livmoderen på vena cava inferior, vena cava er forårsaget og begrænse blodtilførslen til moderens hjerte," siger Dr. Christian Albring, formand for Professional Association of Gynækologer (BVF). "At lindre vena cava igen, moderen bør fortrinsvis placeres i en venstre lateral position og en ambulance kaldes. Hvis dette ikke er muligt, en position i højre side af kroppen er nyttig. Ofte er en gravid kvinde at komme efter et par minutter i denne kropsstilling derefter af sig selv. "

Denne såkaldte vena cava inferior syndrom opstår oftest kun i slutningen af ​​graviditeten, når barnet har nået en vis højde. "Syndromet opstår primært, når en gravid længere periode er i liggende stilling og vægten af ​​livmoderen lægger på venen. Den reducerede venøst ​​tilbageløb i en reduceret hjerteydelse resultat, som derefter kan føre til de tilsvarende chok symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, koldsved, kvalme og besvimelse i moderen. I ekstreme tilfælde kan situationen for både mor og barn være livstruende eller endog udløse en for tidlig fødsel, "formanden for BVF forklaret.

Til forebyggelse, anbefales det at undgå langvarig Lig på ryggen og tilbringe natten i en lateral position. "De berørte Men kvinder, bør vende ubevidst mens sove på ryggen og få kredsløbsproblemer, kroppen reagerer normalt til det og automatisk vender om på siden," gynækologen tilføjer. Siddende eller stående, det kommer som regel på intet vena cava kompression syndrom. Her kan en lavere blodtryk i lignende klager være ansvarlig.

Mere information om emnet kan findes på www.frauenaerzte-im-netz.de.