"Loma lasten on arkielämän vaikeissa olosuhteissa" on loma monet vanhemmat testattu tavallinen ymmärrys. Mutta ehkä vain ole löytänyt perheloma, joka sopii sinulle? 10 ehdotuksia tahansa loma tyyppiä, Kätevä seikkailijoita.

Mitä odotan lomalta?

Perhepurjehdusta tyypit

Kuva: © Colourbox

Lapset haluavat pitää hauskaa, äiti haluaa lukea rauhassa ja nauttia hotellin että heillä on huolehtia mistään, isä ajaa hieman urheilun ja töniminen eikä kolmesti päivässä määrätty ruoka-aikoina buffet: löytää täydellisen ihmelääke perhevapaista on lähes utopiaa. Mutta hieman joustavuutta (tällä kertaa teemme sen, seuraavan kerran ...), luottamusta tulevaisuuteen (kunhan lapset ovat nuoria, se on niin käytännöllinen, mutta ne ovat vain kertaa vanhempia, ...) ja makuista henget (ehkä tekee meistä kyllä ​​joskus hauskaa ...) voi tutkia monia mahdollisuuksia yhteisiin välillä matkustettaessa syvän rentoutumisen ja toimia. Miten olisi käyttää esimerkiksi:

1. Kätevä: Club loma etelässä

Club Tours, kuten all inclusive, on hyvästä syystä, perhe klassinen: Päivällä Pidä hauskaa lapsille, uima vanhemmille, illanvietto kaikille, välillä ruokaa ja paljon aurinkoa - kätevä Se voisi tuskin olla, jos haluat vain laiskotella kertaa yllä yksi viikko , Landeskultur saat vain homeopaattisia annoksia Club kosmoksen. Missä tarkalleen hotelli, uima-allas ja ranta ovat, Mallorcalla, Kanariansaarilla tai Turkissa, joten se kuuluu enintään kyseessä merkittävä, mitä ruokaa kasaantuvat buffet.

 • varten: kaikki ei liian syrjään vetäytyvä aurinko-hakijoita, joiden lapset voidaan rakasti viihdyttävät animaatio joukkue.
 • Matka-aika: Riippuu siitä, kuinka kuumuutta kestävä ja joustava aikataulutus perheessä. Kesä- ja syyskuu ovat erittäin kuumia eikä tungosta. Keskikesällä on paahdettu kannesta kanteen.
 • saapuminen: Lennon. Club Koller aikaa vuokrata auton.
 • Info: esim. alle www.clubfamily.de 

2. Monipuolinen: Yksittäiset perhe matkustaa

Lasten ohjelma ilman Club: Mitä enemmän räätälöidyn version loma lastenhoito on enemmän tilaa ja päiväsäätö vaihtoehtoja. Esimerkiksi historiallinen huoneisto monimutkainen Etelä Ranskan Camarguen sekoitus itsepalveluperiaatteella ja ravintola sekä ikään sopivia ohjelmia pikkulapsille teini, uima-allas, puutarha, vaellus- ja pyöräilyreittejä, ratsastus, vesiurheilua rannalla, kaupunki matkoja varten kude kulttuurin ja ostoksia. Myös lemmikkieläimet ovat sallittuja.

 • vartenHaluatko arvostaa perheille, jotka eivät pidä Club Fray mutta yhteys ei ole vastenmielinen Awechslung ja korkojen takia muutaman tunnin päivässä mennä omille teilleen
 • matka-aikaPienemmille lapsille hyvin alussa ja loppukesästä, muuten vapaapäiviä.
 • sinne: yksittäiset
 • Info: esimerkiksi www.bambino-tours.de

 

3. Rentouttava: Maatilamatkailu, vaellus Tirol

Vuoren puheluja myös kesällä, tällä kertaa kävely, ja välillä vuohet, lampaat, kissat, koirat ja ponit maatilalla useimmat lapset ovat kiireisiä hyvin tyytyväisiä. Ergo arvokas yhdistelmä, maatilalla vuorilla, onko Itävallassa tai Etelä-Tirolissa Italiassa. Monet tarjoavat lisää lasten ohjelmaa, ratsastus, kärryajeluja, yö retkiä, jne .. vakuuttaa pekonia nyytit, pannukakkuja, makaroni ja raviolit kota takaa myös kitalaessa. Talvella kuin vain mennä takaisin hiihto.

 • varten: Eläinten ja luonnon ystäville, energeettisesti liikkuvat lapset tai pieniä lapsia, jotka silti voidaan varastoida reppu retkeilyyn.
 • matka-aika: Kevät loppukesään, riippuen halutusta lämpötilasta kävely
 • sinne: auto
 • lisää: Esimerkiksi, www.roterhahn.it, www.urlaubambauernhof.at

4. Vapaa (nopeasti): telttoja Itämeren

Kilometriä rantaa, valtameren aallot, simpukankuoria, hiekkalinnojen ja vesi (avainsana sisämeri) on aina olemassa! Itämeri on ne voimassa, ja teltat meren monille lapsille vapauden unelma. Prerow niemimaalla kala / Darß / Zingst, esimerkiksi vesi on pitkä matala, joten oli hienoa pelata ja polskia edes pieni (EST) s. Yhteiskunnalle on aina huolta ja muuten alue tarjoaa monia vapaa-ajan ja liikunnan mahdollisuuksia: vaellus, pyöräily, majakka osoittaa, taidetta Ahrenshoop ... Sadepäivinä menet vain kerran aamulla autosta ja Charles Erlebnishof Rostockiin tai merimuseo ja Ozeaneum Stralsund.

 • vartenMatkailu- ja ranta harrastajille, jotka eivät ole siveellisesti - Nudisti täällä monta itsestäänselvyys.
 • matka-aika: Tietenkin kesäloman. ei anna takuuta unclouded auringolta ja sateelta läsnäolo raittiutta vaan n.
 • sinne: Auto, jossa on liite. Saapuessaan päivää lomien aikana aina paljon liikennettä ja ruuhkia.
 • tiedot: Esimerkiksi, www.vcwmv.de/fischland-darss-zingst

5. On upea: RV matkalle satumaa

Hessenin Hanau, syntymäpaikka Grimmin veljekset, Bremenin Saksan Fairy Tale Road kestää noin sata km läpi maagisen satumaa. Ruususen linna, kaupunki Muusikot, metsät, linnat, sahatavara katuja, ristikkorakennetaloja: tällä kiertueella totta tarinoita ja mielikuvitus voi kukoistaa. Päälle siellä kelkasta tapahtumia, kesäteatteri, museot, luolia, kiipeilyä metsä, luonto ja seikkailupuistot - ja leirintäalueilla omatoimisen matkailijan. Kesällä 2015 uusi Grimm Adventure World avattiin Kassel myös.

 • varten: Suuret ja pienet matkustaessa satuja ja RV faneja.
 • matka-aika: Kevät kultainen syksyllä.
 • sinne: Camper tai asuntovaunun
 • tiedot: Www.deutsche-maerchenstrasse.de kanssa esite Lataa välilyönnit mukaan lukien.

6. Mukava: Hausbootferien Hollannissa

Loma on vesi ei olisi unelma, risteily tuhannet ihmiset enemmän? Sitten ehkä purjehtia rento järvien ja jokien asuntolaiva. On kotona (esimerkiksi Mecklenburg Lake) ja monissa Euroopan maissa, erityisesti Hollannissa, kuten kaupungeissa pysähtyy (Amsterdam, Uetrecht) ja vesi urheilutapahtumia. Jos haluat, pakkaa, joilla voi tutustua yksi. Loppusanat.: Koirat ovat usein sallittuja asuntoveneisiin muuten, koska voit todella koko perhe olla siellä.

 • For: merikelpoinen veneilijöille luottavaisesti ja hermostunut, kun lapset (suositellaan: 6 saakka teini) peuhata kannen yli. Ilman lisenssiä tarvita.
 • Matka-aika: tulppaanit keväällä, hyvä sää
 • Autolla saapuvat; riippuen siitä, missä tarkalleen se irti ja mene
 • Info: esimerkiksi hausboot.de, www.ferien-auf-dem-wasser.de, www.nautic-tours.de

7. Opettavainen: Family kieli Skotlannissa

Virheetön Oxford Englanti mieluummin ei opi katkera pohjoiseen Brittein saarilla hyvin. Mutta viikon kielikurssille kaikille plus viikon matka on välillä säätämästä ylämailla, todella jotain löytää kuuluisa tislaamot ja lukemattomat ahdisti linnoja, jättiläinen Loch Ness ja Edinburghin kunnia kaikille kokea. Erittäin näkemisen arvoinen maa - ja ruoka on paljon mainettaan parempi!

 • For: perheet, joilla on hauskaa Englanti luokat ennen moniytimisiä taustalla. (Leikkisä) kurssit ovat myös lapsille yli 3 vuotta. Isompien lasten mutta varmasti mielekkäämpää - ja rennompaa.
 • Matka-aika: Sopii hyvin kesällä. Selvästi yksi sateelta ole immuuni, mutta edes tiedä skotlantilaiset kuin juhannus tuntuu.
 • Liikenneyhteydet: Lennä Glasgow tai Edinburghissa. Sitten autonvuokraus tarkoitus matkaa. Vasemmanpuoleinen liikenne tuo ainakin aluksi ylimääräistä adrenaliinia.
 • Info: esimerkiksi alle www.easy-sprachreisen.de, www.visitscotland.com

8. Rohkea: Kaupunkiloma Roomaan

Kaupunkeihin matkustavat lapset ovat aaveita: Jollei kokousten valmistelusta ja jos oli kerroit vauhti ja etuihin lapset, se oli hyvä juttu, sanovat yksi. Hermoja syöviä taistelun kipsi väsynyt pikku aaveita ovat kokeneet muita. Testi voi uskaltaa lapsiystävällinen Italia. Rooma houkuttelee muun muassa interaktiivinen museo, eläintarha, monipuolinen Villa Borghesen puiston tietenkin vaikuttava rauniot - ja jäätelöä ja pastaa tomaattikastikkeessa till you drop.

varten: Myös löytää ja kaupungin välillä lapsen näkökulman jännittävää tehdä ilman vanhempia, jotka ovat valmiita korkeakulttuurin ja laaja ostosmatkat (tai tämän kokemuksen erikseen).

matka-aika: Ulkopuolella paahtavassa keskikesällä lämpimässä syksyllä.

sinne: Lennon, niin julkinen liikenne

tiedot: Esimerkiksi, www.welcometorome.net/de

9. Jännitystä: Teens Costa Ricassa

Jos on olla jotain erityistä, ehkä siksi useita muita jaettuja perhelomaa valossa pesä linjassa valmistaa nuoria on hyvin hallittavissa, jännittävä pitkän matkan matkustaa melkoisesti toimintaa ja seikkailua voisi olla juuri. Etelä-Amerikka on niin paljon tarjottavaa kuin Inca Trail Perussa tai seikkailu matka Costa Ricassa muun viidakon leiriin, koskenlaskua, katos Tour, puiden istutus ja lopulta levätä rannalla.

 • varten: Seikkailunhaluiset Perheet isompien lasten kanssa, jotka eivät tarvitse onneaan 24 tuntia Smartphone viihde, tietoisena Englanti - ja vastaavat talousarvioon. 
 • matka-aika: Toukokuusta syyskuuhun, alueesta riippuen
 • sinne: Lennon, sitten valmentaja tai auton vuokraus yksityisille matkoille
 • lisää: Esimerkiksi, www.familien-reisen.com

10. Departed: puumaja loma, Schaefer kärryt, aasit Travel

Hotelli, asunnon tai talon ovat laaaaangweilig? Ei tuulella teltassa tai asuntoauto? Entä kertaa aasilla kuten matkakumppani? Aasi kävelee on lähellä (esimerkiksi Brandenburgin Saarlandin - hyvä johdanto viikonloppuisin) kuinka pitkälle (Irlanti, Romania). Myös muutos yksitoikkoisuus majoitus: puumajassa löytyy vaihtelevilla mukavasti ympäri maailmaa. Tai vanhanaikainen: Vedä suunnitelmaan, sirkus, mustalainen tai paimen autoja kautta maan, esimerkiksi Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa.

 • varten: Ovatko kaikki nuo ajat todella, mitä he haluavat tehdä jotain muuta lomalla ja vastaavasti avoin lapsille
 • matka-aika: Hyvä sää
 • sinne: Kohteesta riippuen
 • lisää: Esimerkiksi, alle tiny-houses.de/baumhaus/baumhaushotel, eselwandern.de, www.france-ecotours.com, www.schaeferdorf.de, www.renatour.de

Muut tunnisteet epätavallinen loma: urheilu leiri, opintomatkoja, glamping, Heuhotel Wilderness Village ... Lukekaa ja innostu!