"Ferie med børn er hverdag under vanskelige forhold" er en ferie mange forældre testet fælles visdom. Men måske du bare ikke har fundet den familieferie, der passer dig? 10 forslag til enhver ferie typen, Praktisk til eventyrere.

Hvad jeg forventer fra en ferie?

Holiday familietyper

Foto: © Colourbox

Børnene vil have det sjovt, mor ønsker at læse i fred og nyde hotellet, de er nødt til at bekymre sig om noget, far drev en lidt sport og skubbet ikke tre gange om dagen på ordineret spisetider til buffet: at finde den perfekte universalmiddel for familieorlov er næsten utopisk. Men med en smule af fleksibilitet (denne gang vi gør det, næste gang ...), tillid til fremtiden (så længe børnene er små, det er så praktisk, men de er kun gange ældre, ...) og smage spiritus (måske gør os ja nogle gange sjov ...) kan udforske mange muligheder for fælles rejse mellem dyb afslapning og handling. Hvordan ville det være med for eksempel:

1. Praktisk: Club ferie i syd

Club Tours, ligesom alt inklusive, er af gode grunde, en familie klassiker: I løbet af dagen, Hold sjovt for børnene, pulje for forældrene, aften underholdning for alle, mellem mad og masser af solskin - praktisk Det kunne næsten ikke være, hvis du bare vil dase gange fastholdt en uge , Landeskultur du får kun i homøopatiske doser Club kosmos. Hvor præcis hotel, pool og strand er, på Mallorca, De Kanariske Øer eller Tyrkiet, falder derfor maksimum pågældende betydelig, hvad mad at hobe sig op på buffeten.

 • til: alle ikke alt for asocial sol-søgende, hvis børn kan blive elsket at blive underholdt af animation team.
 • Rejsetid: Afhænger af, hvor varmebestandigt og fleksibel planlægning familien. Juni og september er meget varme og ikke så overfyldt. I midten af ​​sommeren er brændt på dæk til dæk.
 • ankomst: Flight. På Club Koller, tage tid til at leje en bil.
 • Info: fx under www.clubfamily.de 

2. Varieret: Individuel Familie rejser

Med børneprogram uden Club: Jo mere tilpasset version af ferie med børnepasning giver mere plads og dag designmuligheder. For eksempel, i en historisk ejerlejlighed kompleks i den sydlige franske Camargue med en blanding af egen forplejning og restaurant plus alderssvarende programmer til småbørn til teenagere, pool, have, vandre- og cykelruter, ridning, vandsport på stranden, by ture for skud kultur og shopping. Selv kæledyr er tilladt.

 • til: Ønsker du at sætte pris på familier, der ikke kan lide Club flosse, men forbindelsen er ikke utilbøjelig Awechslung og for skyldige renter et par timer om dagen gå hver til sit
 • rejsetidMed mindre børn godt i begyndelsen og slutningen af ​​sommeren, ellers helligdage.
 • Kom der: individuel
 • Info: for eksempel, www.bambino-tours.de

 

3. Afslappende: Bondegårdsferie, vandreture i Tyrol

Bjerget kalder selv om sommeren, denne gang for at gå, og mellem geder, får, katte, hunde og ponyer på en gård fleste af børnene har travlt meget glad. Ergo et værdifuldt kombination, en gård i bjergene, hvad enten i Østrig eller Sydtyrol, Italien. Mange tilbyder ekstra børneprogram, ridning, hestevognskørsel, nat vandreture, osv .. overbevise bacon dumplings, pandekager, makaroni og ravioli hytte garanterer også ganen. Om vinteren ligesom du bare gå tilbage til skiløb.

 • til: Animalske og naturelskere, kan energisk børn i bevægelse eller små børn, der stadig kan lide være stuvet i rygsækken til vandreture.
 • rejsetid: Spring til slutningen af ​​sommeren, afhængigt af den ønskede temperatur for walking
 • Kom der: bil
 • mere: For eksempel www.roterhahn.it, www.urlaubambauernhof.at

4. Gratis (hurtigt): telte på Østersøen

Kilometervis af strand, havets bølger, muslingeskaller, sandslotte og vandet (søgeord indhav) er der altid! Østersøen er ne kraft, og telte på havet for mange børn en frihed drøm. I Prerow på halvøen fisk / Darß / Zingst, for eksempel, vandet er lang lavvandet, så det var dejligt at spille og plaske rundt til selv de små (est) s. For samfundet er altid taget sig af, og ellers Området byder på mange fritids- og motion muligheder: vandreture, cykling, Lighthouse viser, kunst i Ahrenshoop ... På regnvejrsdage du går bare én gang om morgenen fra bilen og til Charles Erlebnishof på Rostock eller til det maritime museum og Ozeaneum i Stralsund.

 • til: Camping og strand entusiaster, der ikke er snerpet - Nudist her i mange en selvfølge.
 • rejsetid: Selvfølgelig sommerferien. giver ikke en garanti på skyfri sol og regn tilstedeværelse afholdenhed, men s.
 • Kom der: Bil med en vedhæftet fil. På ankomst dage i løbet af de ALTID helligdage megen trafik og trængsel.
 • info: For eksempel www.vcwmv.de/fischland-darss-zingst

5. Det er fabelagtige: RV tur gennem Disneyland

Den hessiske Hanau, fødestedet for Brødrene Grimm, til Bremen den tyske Fairy Tale Road tager ca. hundrede km gennem den magiske Disneyland. Tornerose Slot, stadsmusikanter, skove, slotte, tømmer gader, bindingsværkshuse: på denne tur kommer sande historier og fantasien kan blomstre. På toppen er der i vejkanten begivenheder, open-air teater, museer, huler, klatring skov, dyreliv og eventyr parker - og campingpladser for den enkelte rejsende. I sommeren 2015 åbnede en ny Grimm Adventure World i Kassel også.

 • til: Store og små nyde rejse eventyr og RV fans.
 • rejsetid: Forår til den gyldne efterår.
 • Kom der: Camper eller campingvogn
 • info: Www.deutsche-maerchenstrasse.de med brochure downloades herunder mellemrum.

6. Komfortabel: Hausbootferien i Holland

Ferie på vandet ikke ville være en drøm, et krydstogt med tusindvis af andre mennesker mere? Så måske sejle afslappet på søer og floder ved husbåd. Er i hjemmet (f.eks Mecklenburg Lake) og i mange europæiske lande, især i Holland, herunder byer stopper (Amsterdam, Uetrecht) og vand sportsbegivenheder. Hvis du kan lide, pakker cyklerne for at udforske en med. PS:. Hunde er ofte tilladt på husbåde ved den måde, fordi du kan derefter virkelig hele familien til at være der.

 • For: sødygtige sejlere med tillid og nervøse, når børn (anbefales: fra 6 til teenage) boltre sig hen over dækket. Ingen licens er nødvendig.
 • Rejsetid: tulipaner i foråret, godt vejr
 • Ankommer i bil; afhængigt af, hvor præcis det gå af og gå til
 • Info: for eksempel, hausboot.de, www.ferien-auf-dem-wasser.de, www.nautic-tours.de

7. Lærerigt: Familie Sprog i Skotland

Flawless Oxford English du hellere ikke lære den bitre nord for de britiske øer godt. Men i en uge sprogkursus for alle plus en uges tur er mellem de imponerende højland, virkelig noget at opdage berømte destillerier og utallige hjemsøgte slotte, den gigantiske Loch Ness og Edinburgh hædret for alle at opleve. En særdeles værd at se land - og fødevarer er meget bedre end sit rygte!

 • For: familier, der har det sjovt på de engelske klasser før polycycliske kulisse. (Playful) kurser er selv for børn over 3 år. Med ældre børn, men sikkert mere meningsfuld - og mere afslappet.
 • Rejsetid: Går godt om sommeren. Klart en er fra regn ikke immune, men selv kender skotterne som midsommer føles.
 • Kom der: Flyv til Glasgow eller Edinburgh. Så biludlejning formål rejse. Den venstrekørsel bringer det mindste i begyndelsen den ekstra adrenalinsus.
 • Info: for eksempel, under www.easy-sprachreisen.de, www.visitscotland.com

8. Daring: By pause til Rom

Til byer, der rejser med børn er de spøgelser: Under forudsætning af ordentlig forberedelse, og hvis du var at lade på tempo og interesser børn, det var en stor ting, siger den ene. En nerve-undergrave kamp med gips træt lille spøgelser har oplevet andet. En test kan vove på børnevenlig Italien. Rom tiltrækker blandt andet et interaktivt museum, en zoologisk have, den alsidige Villa Borghese park, selvfølgelig, de imponerende ruiner - og is og pasta med tomatsovs till you drop.

til: Også finde og byen fra et barns perspektiv spændende at undvære forældre, der er villige til finkultur og omfattende shoppingture (eller denne erfaring separat).

rejsetid: Uden for kvælende midt på sommeren i det varme efterår.

Kom der: Fly, så den offentlige transport

info: For eksempel www.welcometorome.net/de

9. Eventyrlysten: Med Teenagere i Costa Rica

Hvis der skal være noget særligt, måske fordi antallet af yderligere delte familieferie i lyset af en rede på linie forberede teenagere er meget overskueligt, kunne en spændende lange afstande med en rimelig mængde af action og eventyr være lige den ting. Sydamerika har så meget at tilbyde som Inca Trail i Peru eller et eventyr tur i Costa Rica, blandt andet jungle lejr, rafting, baldakin tur, træplantning og endelig hvile på stranden.

 • til: Eventyrlystne familier med ældre børn, som ikke har brug for lykken 24 timer Smartphone Entertainment, med kendskab til engelsk - og tilsvarende budget. 
 • rejsetid: Mellem maj og september, afhængig af regionen
 • Kom der: Fly, så træner eller billeje for individuelle ture
 • mere: For eksempel www.familien-reisen.com

10. Departed: Treehouse ferie, Schaefer vogne, æsler Rejser

Hotel, lejlighed eller hus er laaaaangweilig? Ingen humør til telt eller autocamper? Hvad med tider med et æsel som rejsepartner? Donkey ture der er tæt på (for eksempel, Brandenburg, Saarland - god til indledende weekender), hvor langt (Irland, Rumænien). Også en ændring fra monotoni for indkvartering: kan træet huse findes med varierende komfort hele verden. Eller gammeldags: Træk med planen, cirkus, sigøjner eller hyrde biler gennem landet, for eksempel i Schweiz, Frankrig, Italien.

 • til: Har alle de gange virkelig, hvad de ønsker at gøre noget andet på ferie og derfor fordomsfri børn
 • rejsetid: Godt vejr
 • Kom der: Afhængig af målet
 • mere: For eksempel under tiny-houses.de/baumhaus/baumhaushotel, eselwandern.de, www.france-ecotours.com, www.schaeferdorf.de, www.renatour.de

Andre tags for en usædvanlig ferie: sport lejr, studieture, Glamping, Heuhotel Wilderness Village ... Bare læs og bliv inspireret!